Covaliu si Rares Dumitrescu vor fi azi la CJ Brasov

Covaliu si Rares Dumitrescu vor fi azi la CJ Brasov

0 92
Astazi, Consiliul Judetean Brasov va primi vizita a doi sportivi brasoveni medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra, antrenorul echipei de sabie a Romaniei, Mihai Covaliu, si sabrerul Rares Dumitrescu, medaliati cu argint la JO 2012, impreuna cu echipa de sabie a Romaniei. Amintim ca la sfarsitul saptamanii trecute acestia s-au intalnit cu prefectul Mihai mohaci si cu primarul George Scripcaru. Primarul i-a inmanat lui Mihai Covaliu medalia de cetatean de onoare al Municipiului Brasov iar lui Rares Dumitrescu o medalie din partea Municipalitatii.
Scripcaru le-a multumit acestora, spunand ca  ,, Doresc sa ii felicit pentru succesul de la JO si sa le multumesc pentru ca, datorita lor, Brasovul s-a aflat si el pe podium la JO de la Londra. Stiu ca a fost o competitie foarte grea, pe langa faptul ca vorbim de cea mai importata competitie sportiva, majoritatea tarilor participante au investit foarte mult in selectia si pregatirea sportivilor”. Acesta nu a ratat si ocazia unui mic expozeu ceausist al limbii de lemn concluzionand dupa ce nu a oferit nici un leu promovarii acestui sport ca ,, Ar trebui ca noi, ca si tara, sa constientizam, macar acum in ceasul al doisprezecelea, necesitatea de a investi in cresterea si pregatirea copiilor, astfel incat sa avem o baza de selectie mare pentru competitiile sportive majore, altfel la Rio de Janeiro ne va fi mult mai greu decat la Londra. Nu ne putem baza la nesfarsit pe aceasta generatie de sportivi de exceptie, trebuie sa ne asiguram ca exista sportivi care sa ii inlocuiasca. Tocmai de aceea obiectivul principal al Directiei de Sport si Tineret a Municipalitatii si al Clubului Corona este de a creste si pregati sportivi care sa poata inlocui cu succes actuala generatie”.
La randul sau Prefectul Mihai Mohaci a spus ca a avut deosebita onoare de a primi vizita olimpicilor brasoveni la scrima – Rares Dumitrescu si Mihai Covaliu ,,Ma simt onorat ca am avut posibilitatea de a-i felicita pentru performantele deosebite pe Rares Dumitrecu si Mihai Covaliu. Pe langa imensa bucurie pe care Mihai Covaliu ne-a facut-o prin performantele deosebite la scrima, de-a lungul anilor, anul acesta ne-a demonstrat ca poate atinge cele mai inalte culmi si in calitate de antrenor. Il felicit pe domnul Covaliu si echipa sa pentru eforturile spre a aduce rezultatele care ne fac mandri ca suntem romani!” .
 
Iulian Rinder
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.