Costica a plecat? Da! Viorel Chiriac, statutar, este noul preşedinte interimar la...

Costica a plecat? Da! Viorel Chiriac, statutar, este noul preşedinte interimar la PSD Braşov!

1 807

Desi mai avea inca doua zile de condus Nita Constantin a cedat functia ce a tinut-o extrem de eficient pentru el, aproape doua decenii!
Comitetul Executiv al Organizatiei Judetene Brasov a PSD s-a întrunit sambata 2 aprilie 2016 într-o şedinţă extraordinară pentru a fi siguri ca este o demisie semnata de Constantin Niţă din funcţia de preşedinte al filialei. Dim moment ce s-a constat existenta demisiei s-a trecut la aplicare a Statutului. Acesta se putea respecta si fara sedinta.
Va reamintim ca demisia depusa de cel mai vechi presedinte de organizatie politica din Brasov (aici pare ca depasit la numar de mandate chiar si pe comunisti) intra în vigoare de luni, 4 aprilie 2016.

Asa cum era de astepta stafeta a fost data, respectiv preluata, de cel mai de incredere om a lui Nita Viorel Chiriac. Asa ca cei din Comitetul Executiv al filialei judeţene a PSD nu au facut altceva decat sa valideze, nici nu se putea altfel, în unanimitate, „numirea” senatorului Viorel Chiriac. Practic, dupa cum se spunea printre participanti, s-a implinit si o prevedere statura a PSD.

Trebuie spus ca „ceremonia” s-a derulat fara surprize si cei care mai erau nominalizati, pe la colturi, s-au multumit sa zambeasca si sa astepte o alta oportunitate. Nu a fost dat publicitatii inca un RAPORT de activitate (se poate scrie multe volume, mult mai mult decat scriu cei de la DNA) al fostului presedinte. Oricum sunt multe de scris dupa atatia ani pe functia de sef al social-democratilor.

Horia D.R.

COMENTARII

  1. DE CE SA EXAGERAM? NEA NICU VOINICU A STAT IN FRUNTEA pcr PESTE 25 DE ANI .
    Nitzica Pesedel ABIA A TRECUT DE 20…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.