Costel Busuioc in familia Sony Music

Costel Busuioc in familia Sony Music

0 74

Se pare ca talentul care-ti este dat de la?natura este mai presus decat orice. Fara a mai astepta sfarsitul concursului muzical „Hijos de Babel”, concurs unde s-a facut remarcat Costel Busuioc, Sony Music a semnat deja contract cu zidarul originar din judetul Timis.


??????????? „Eu am semnat un contract provizoriu cu Sony si, in cazul in care voi castiga locul I sau locul II sau locul III, va depinde de dansii ce voi face in continuare si nu numai de dansii, depinde si de familia mea, pentru ca pe primul loc este familia mea si dupa aceea restul. Este complicat pentru ca totul e cu daca, e cu semnul intrebarii”, a declarat Costel Busuioc.


??????????? Interpretul care va castiga concursului „Hijos del? Babel” va semna un contract cu Sony BMG pentru a urma o cariera muzicala. Bonus, organizatorii emisiunii vor sprijini realizarea unor proiecte in tarile de origine ale celor trei finalisti, finantate cu ajutorul veniturilor obtinute din descarcarea online a melodiilor lor.


??????????? Pentru marea finala, care va avea loc pe 12 martie, „Pavarotti din Banat” a pregatit doua piese – „Traviata” de Verdi si „Nessum dorma”. Ceea de-a doua melodia va fi interpretata doar in cazul in care banateanul va intra in marea finala alaturi de alti doi concurenti.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.