Cosmin Olaroiu: Voi ajuta Steaua in calitate de colaborator pana la finalul...

Cosmin Olaroiu: Voi ajuta Steaua in calitate de colaborator pana la finalul sezonului

0 99

Dupa ce Sorin Cartu si-a dat demisia, in urma infrangerii in fata Rapidului, cu 0-1, noul anhtrenor al Stelei este Cosmin Olaroiu. Acesta a acceptat in cele din urma oferta lui GIgi Becai, dar doar pana in vara, urmand ca in acte Gabriel Caramarin sa ocupe functia de principal.

„Din pacate, Sorin Cartu a plecat astazi. El a incercat sa ajute clubul cum a putut. Dupa plecarea lui, probabil a ramas varianta Caramarin. il cunosc, mi-a fost jucator si cred ca va deveni un antrenor foarte bun.

Voi ajuta Steaua in calitate de colaborator pana la finalul sezonului. Nu stiu cat a mai ramas si nici nu ma intereseaza… Eu fac parte din marea familie a Stelei. Mi-am castigat acest drept. Ei trec printr-un moment greu si am considerat ca e datoria mea sa incerc sa-i ajut. Nu pot schimba prea multe. Nu am o bagheta magica, dar voi face tot ce depinde de mine pentru a ajuta. Vom incerca sa impartasim din experienta noastra, pentru ca lucrurile sa capete o turnura favorabila. Sper ca si ceilalti stelisti sa ajute acum echipa. Ma refer la antrenorii care au fost aici si in special la suporteri.

Aici se va limita activitatea mea in cadrul clubului. Nu voi lua decizii in privinta transferurilor. Nu e treaba mea. Steaua are timp acum sa-si pregateasca o strategie pentru sezonul viitor si cred ca are resursele necesare pentru a reveni acolo unde ii e locul.

Sunt in tratative aproape finalizate cu alta echipa din care voi merge la vara. Am stabilit strategia, staff-ul, jucatorii ce vor fi transferati. Din punctul lor de vedere e totul ok, din punctul meu de vedere ramane doar sa semnez. Nu e vorba de Al Jazzera. Nu a fost nicio oferta, nici de 500 de euro, nici de 5.000.000. Nu am asteptat sa semnez cu nationala Romaniei. Nu astept ca nationala sa piarda, pentru ca eu sa devin selectioner. V-am spus ca voi lua o decizie in doua saptamani, deci nu aveam cum sa astept pana in iunie, la meciul Romaniei cu Bosnia. Nu spun numele echipei cu care voi semna din respect”, a declarat Cosmin Olaroiu intr-o conferinta de presa.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.