Cosmin Bodea: Intr-o zi voi antrena pe FC Brasov

Cosmin Bodea: Intr-o zi voi antrena pe FC Brasov

0 84

Cosmin Bodea fostul capitan al celor de la FC Brasov, isi doreste ca intr-o zi sa revina la echipa care l-a consacrat si sa o pregateasca din postura de antrenor principal.

„Brasovul este echipa mea de suflet. Aici am cunoscut cele mai mari satisfactii din cariera de jucator. Cu siguranta, intr-o zi voi antrena FC Brasov. Cat despre situatia actuala de la club, eu cred ca Brasovul nu va avea probleme cu retrogradarea. Problemele sunt la nivelul bancii tehnice. Prea multe schimbari de antrenori. Isaila trebuia lasat sa continue, stia lotul, era in jurul echipei de multi ani si cred ca putea ajuta la redresarea echipei”, a afirmat Bodea.

In prezent Cosmin Bodea are probleme de rezolvat cu fosta sa echipa de liga secunda, Gaz Metan Severin, acolo unde cei care hotarasc destinele acestei echipe nu par a se mai intelege intre ei.

„In vara, am preluat echipa Gaz Metan Severin. Practic, am pus bazele acestei echipe in liga secunda. Am format o echipa competitiva, cu jucatori in care nu mai credea nimeni, si am dus-o pe primele locuri in campionat. Echipa nu lua goluri si eram la egalitate cu echipe precum Poli Timisoara sau Gloria Bistrita. Apoi, s-au rupt lucrurile si am ales sa plec. Oamenii nu erau pe aceeasi lungime de unda si asa nu se putea face performanta. Echipa era formata pe «scheletul» fostei Gaz Metan CFR Craiova. Erau doi oameni care conduceau si asa nu se putea lucra. Din iarna sper sa preiau o noua echipa, insa pana atunci trebuie sa-mi rezolv situatia contractuala cu cei de la Severin”, a concluzionat Bodea.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.