Coronavirusul anulează Campionatul Mondial de patinaj artistic și oprește campionatul nord american...

Coronavirusul anulează Campionatul Mondial de patinaj artistic și oprește campionatul nord american de baschet profesionist, celebrul NBA!

0 64

Două competiții majore, cu impact internațional, au fost oprite, din cauza pandemiei de coronavirus. Federaţia Internaţională de Patinaj a anunţat, miercuri, că, din cauza coronavirusului, Campionatul Mondial de patinaj artistic, care ar fi trebuit să aibă loc în această lună în Canada a fost anulat. Potrivit isu.org, varianta amânării sau/şi mutării competiţiei pentru aprilie nu este una viabilă. ISU va analiza dacă turneul se poate organiza mai târziu în acest an, însă în niciun caz nu înainte de luna octombrie.

Totodată, Celebrul NBA, campionatul nord american de baschet profesionist, a fost oprit, din cauza coronavirusului. Decizia a venit în urma depistării unui caz în rândul jucătorilor profesioniști.

NBA a lansat o declarație joi dimineață, în care anunța că meciurile sunt suspendate, după ce unul dintre baschetbaliști, Rudy Gobert, a fost găsit pozitiv la coronavirus. Câteva ore mai devreme, NBA a decis să joace jocul dintre Utah și Oklahoma fără spectatori, iar posibilitatea de a amâna jocurile sau de a face tot ce se află în spatele ușilor închise a fost evaluată, într-o decizie care s-a luat dimineață.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.