CORONAVIRUS! De ce? De ce? De ce?…

CORONAVIRUS! De ce? De ce? De ce?…

1 144

Sintetic! 20 de concluzii si multe intrebari: De ce? De ce? De ce?…

Lucrurile clarificate de Covid-19:
1. SUA nu mai este liderul mondial.
2. China a câștigat „al treilea război mondial”, fără să tragă cu o rachetă și nimeni nu a observat asta.
3. Ne întoarcem la Dumnezeu doar atunci, când avem nevoie.
4. Prevenția salvează mai multe vieți, decât acționarea în ultimul moment.
5. Muncitorii din sănătate valorează mai mult decât un fotbalist! (chiar si cei care iau spaga).
6. Combustibilul nu mai are valoare intr-o societate fara consum.
7. Moartea nu distinge rasa, culoarea sau statutul social.
8. Ființa umană este oportunistă și josnică.
9. Știm acum, cum se simt animalele în grădinile zoologice.
10. Copiii din ziua de azi nu se pot juca fără internet sau televiziune.
11. Unii câștigă milioane de $ și nu servesc omenirea.
12. Începem să apreciem marele gest de încredere care înseamnă o strângere de mâna.
13.Oamenii sunt adevărații viruși ai planetei.
14. Planeta se regenerează rapid fără oameni.
15. Nu suntem pregătiți pentru o pandemie.
16. Trebuie să investim mai mult în sănătate.
17. Alcoolul (pe mâini) salvează vieți.
18. E mai bine să cumperi o casă cu grădină decât un apartament.
19. Bătrânii noștri au nevoie de noi.
20. Lumea digitală nu este viața reală, contactul uman este necesar.

* Corona: ceva nu este în regulă cu… distanțețe!? *
Să reținem: Wuhan – Shanghai = 629 km; Wuhan – Beijing = 1052 km; Wuhan – Milano = 8700 km; Wuhan – New York = 12000 km; Wuhan – Londra = 8880 km; Wuhan – Paris = 8900 km; Wuhan – Spania = 9830 km; Wuhan – India = 3575 km; Wuhan – Iran = 6560 km;

China a înrăutățit situația economică a întregii lumi!

Surărize de la Corona din orașul Wuhan …
In Beijing / Shanghai din apropiere (!) nu a avut niciun efect, dar în schimb… Moarte în Italia, Iran, alte țări din Europa și distrugerea economiei mondiale … Toate zonele de afaceri din China in schimb sunt în siguranță …! Vezi distanțele!
Ceva nu este în regulă, se vede de la …distanță. Pe de altă parte, China a înrăutățit situația economică a întregii lumi și astăzi ea însăși stă în siguranță!
Poate fi vorba de o conspirație pentru a guverna lumea …?
Virusul de la Wuhan a ajuns în întreaga lume, dar nu a ajuns la Beijing, Shanghai …!

De ce …? Oameni mari/cunoscuți din lume au fost infectați cu Corona, staruri de la Hollywood , Ministrul de Interne al Australiei, Ministrul Sănătății al Marii Britanii, soția Primului Ministru al Spaniei, prințul britanic Charles, Premierul Boris Johnson are și el Corona,dar în China, Corona nu a atins nici măcar un singur lider, un singur militar – comandant …!

De ce …? Virusul Corona a distrus economia la nivel mondial, mii de oameni și-au pierdut viața, milioane au fost bolnavi și nenumărate persoane au fost închise în case, în multe țări.
Virusul Corona a provenit din orașul Wuhan din China și acum a ajuns în fiecare colț al lumii, dar acest virus nu a ajuns în capitala Chinei: Beijing și capitala economică: Shanghai, ambele în apropiere de Wuhan.

De ce …? Astăzi Parisul este închis, New York-ul este închis, Berlinul este închis, Roma este închisă, Delhi este închis, Mumbai este închis, marile centre economice și politice ale lumii sunt închise,dar Beijing și Shanghai sunt deschise. Acolo Corona nu a arătat nici un efect! Numeroase cazuri au ieșit la iveală, dar într-un fel, Corona nu a avut niciun efect asupra Beijingului și Shanghaiului.

De ce …? Beijingul este orașul. în care locuiesc toți liderii Chinei, aici locuiesc lideri militari, cei care conduc China trăiesc aici. Nu există carantina la Beijing! Este deschis! Corona nu are efect aici.

De ce …? Shanghai este orașulul care conduce economia Chinei, este capitala economică a Chinei, aici trăiesc toți oamenii bogați din China! Cei care mențin industria în funcțiune. Nu există carantina nici aici. Corona aici nu are efect …!

De ce …? Corona este un virus pandemic care crează panică în toată lumea, dar dacă veți veni la Beijing și Shanghai, este foarte important să puneți Chinei întrebarea cum se face că, atunci când cele mai mari țări dezvoltate ale lumii nu pot opri Corona,virusul nu a ajuns la Beijing…? De ce să nu ajungă la Shanghai …?

De ce …? Beijing și Shanghai sunt zone adiacente Wuhan! Virusul de la Wuhan a ajuns în fiecare colț al lumii, daracest virus nu a ajuns la Beijing și Shanghai …!

De ce …? Astăzi, întreaga lume poate fi închisă! Economia se oprește, dar toate orașele majore din China sunt deschise și începând cu 8 aprilie, China a deschis și Wuhan! Lumea întreagă este lovită de teroare! Acum nu prea apar noi cazuri în China, iar China este deschisă …!

De ce …? Un alt lucru important este că, piața bursieră din întreaga lume a scăzut aproape la jumătate! Nifty a trecut de la 12 mii la 7 mii și în India! Dar cota Chinei – piața a fost la 3 mii, iar acum este doar la 2700! Nu există niciun efect al acestui virus și pe piața chineză …?

De ce …? Oricare ar fi aceste lucruri, ele indică doar un lucru: că corona este o armă bio-logica a Chinei, pe care China a lansat-o pentru distrugere în lume! După ce a ucis câțiva oameni, China controleaza acum acest virus! Poate că are și medicamente, pe care nu le împarte lumii!

De ce…?

Sursa: IonCoja.ro

COMENTARII

  1. De ce acesta epidemia a izbucnit in 2019 si nu cu 50 sau 100 de ani mai devreme?
    Aceasta pandemie a aparut acum fiindca acum biologii au cunostintele si tehnologia sa produca virusuri in laboratoarele lor.

    Chinezii si asiatici consuma PANGOLINI si vand animare salbatice vii in pietele lor de secole.
    Daca Covid-19 ar fi fost un virus NATURAL trebuia sa apara in secolele precedente. Faptul ca are 20-30 de forme dovedeste ca provine din laboratoarele globalistilor JIDANI ca Bill Gates care vor sa reduca populatia planetei la mai putin de 1 miliard de oameni.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.