Într-o partidă, din cadrul sezonului regulat la hochei pe gheaţă, pe patinoarul din Miercurea Ciuc s-au confruntat, HSC, din localitate şi Corona Wolves Braşov. Echipa braşoveană s-a impus, cu 3-2 (1-1, 1-1, 0-1), aşa cum a mai făcut-o, dealtfel, în actualul sezon al campionatului naţional. Golurile ,,lupilor” au fost marcate de Tivadar Petres (min. 7,40), Csanad Fodor (14,04) şi Zsolt Peter (14,53). Victoria , care aduce puncte importante ,,lupilor” în clasament şi perspectiva ocupării chiar a locului secund, la finalul sezonului regulat, poate conferi şi încredere echipei braşovene. Aceasta, în perspectiva unui duel direct cu Ciucul, în finala campionatului României.

Corona Braşov Wolves şi-a consolidat locul trei în clasamentul la zi, cu 60 de puncte, dar cu trei meciuri mai puţin, faţă de Dunărea Galaţi, care se află pe locul secund şi care are 71 de puncte. În acest sens, importantă a fost înfrângerea neaşteptată a echipei gălăţene acasă, în meciul cu Progym, formaţie care mai speră să prindă play-off-ul.

Următorul meci al ,,lupilor” în campionatul naţional se va disputa la Braşov, marţi, 23 februarie, tot în compania rivalilor ciucani

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.