În etapa inaugurală a noului sezon handbalistic, Corona Braşov a avut de înfruntat un adversary tenace, HCM Rm. Vâlcea. Până la urmă, echipa braşoveană s-a impus doar la limită, datorită valorilor individuale şi experienţei superioare Scor : 29 – 28 (17 – 14). Pentru Corona Brașov au marcat:  Zamfir 9, Cartaș 7, Ciuciulete 4, Hotea 3, Chiper 3, Pricopi 2, Dincă 1.

Bogdan Burcea: ,,Nu a fost un meci ușor dar atât timp cât rezultatul este pozitiv pentru noi, trebuie să fim multumiți. Dacă reușeam să ne desprindem imediat după pauză, altfel se juca repriza a doua. Le mulțumesc fetelor pentru victorie dar fără doar și poate este loc de mai bine. Cu siguranță vom face totul pentru ca meciurile viitoare să jucam un handbal la un nivel mai ridicat. Este important să ne revenim repede după acest joc, pentru că urmează un alt meci important, tot în deplasare, de această dată la Cluj”.

Denisa Dedu: ,,Ne așteptam să facem un meci mai bun în acest start de campionat, dar nu ne-a ieșit jocul așa cum trebuie. Avem însă încredere că dacă vom fi mai atente vom putea juca handbalul pe care ni-l dorim. Eu mă bucur tare mult că am reintrat în poartă, mă simt bine și sper să fiu din ce în ce mai bine„.

În etapa a doua, Corona Brașov va juca din nou în deplasare, împotriva formației „U” Alexandrion Cluj, miercuri 2 septembrie.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.