Corona se profesionalizeaza

Corona se profesionalizeaza

0 102
Sectia de fotbal a clubului Corona devine tot mai profesionista. In conducerea clubului au avut loc cateva modificari importante. Secunzii Vasile Gheorghe si Marian Mauta au trecut la centrul de copii si juniori, iar locul lor a fost luat de Nicu Vaduva, in calitate de secund, si de Radu Turdean, antrenor cu portarii. Centrul de copii si juniori, condus de Adrian Hirlab, are 6 antrenori valorosi, dintre care unii au fost antrenori principali in liga secunda.
Daca de la echipa au plecat Mihai Stere, la FCM Targu Mures si Alin Postolache, la Unirea Tarlungeni, in schimb au sosit Florin Manea si Marius Burlacu.
Chiar daca a format o echipa care se va ocupa de dosarul de licentiere, conducerea clubului spune ca nu a decis inca daca promovarea este sau nu obiectivul echipei. Noul sponsor tehnic insa isi doreste ca formatia sa joace din toamna pe prima scena, mai ales ca a venit cu doua randuri de echipament noi. Dupa o perioada de pregatire la Brasov, Corona a plecat imediat dupa conferinta la Cheile Gradistei, unde va efectua un cantonament pana in 8 februarie.
Dupa revenire, fotbalistii vor mai sta cateva zile la Brasov si apoi vor pleca in al doilea cantonament, la Baile Felix.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.