Prim divizionara feminină de handbal, Corona Brașov a încheiat etapa de pregătire fizică, după antrenamentele intense din Poiana Braşov, de pe stadionul Carpați, precum și la sala de forță.

La finalul acestei perioade de zece zile, antrenorul Coronei, Bogdan Burcea a declarat : ,,Sunt mulțumit de cum au decurs aceste zile de pregătire fizică, mai ales că nu au apărut accidentări, astfel că toată lumea s-a pregătit la intensitate maximă. Nu au fost antrenamente ușoare, dar este o perioadă prin care trebuia să trecem în această iarnă, în care acumulăm ceea ce avem nevoie în timpul campionatului. De acum înainte vom pune accentul pe pregătirea în sală, unde vom lucra numai cu mingea. Vom avea și meciuri amicale pentru că este important să jucăm astfel de partide. Sperăm ca la reluarea campionatului, să fim în cea mai bună formă, cu toate fetele sănătoase. Este extrem de important să nu apară accidentări, pentru că, așa cum am mai spus, luna ianuarie va fi extrem de aglomerată cu meciuri, atât de campionat cât și în cupele europene”.
Pentru Corona urmează la acest sfârşit de an patru meciuri amicale, în compania formației Măgura Cisnădie. Au fost stabilite datele acestor confruntări amicale, de verificare. Astfel, echipa antrenată de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece va juca în 22 decembrie (ora 17.30) și 23 decembrie (10.30) la Brașov, urmând ca în 28 și 29 să se deplasaze la Cisnădie pentru celelalte două jocuri.

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.