Echipa de handbal Corona Brașov a cștigat cele două meciuri amicale jucate luni și marți, în deplasare cu Măgura Cisnădie, acestea fiind ultimele jocuri de pregătire pe care brașovencele le-au susținut în acest an. Echipa antrenată de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece a învins luni seara cu scorul de 39 – 34, iar marți dimineață a câștigat cu scorul de 44-39.

La finalul celor două partidei, antrenorul Bogdan Burcea a declarat că este mulțumit doar de faza de atac făcută de echipă și că pînă la startul returului trebuie să se pună la punct și apărarea: „Au fost două jocuri utile care ne-au arătat cam pe unde suntem în acest moment. Sunt mulțumit de cum funcționează atacul, fetele marchează repede, aleargă bine dar în atac lucrurile nu merg așa cum trebuie. Am însă convingerea că până când încep meciurile de campionat altfel vor sta lucrurile în teren. Jocurile cu miză mobilizează altfel echipa care se va exprima altfel în teren” a spus tehnicianul Coronei.

Echipa Corona a mai jucat două partide de verificare cu Măgura Cisnădie, săptămâna trecută, la Brașov, învingând de fiecare dată, cu scorul de 38-31 și 33-26. În 31 decembrie și 1 ianuarie, echipa va avea liber, urmând ca pe 2 ianuarie să dispute primul meci oficial din retur, acasă, cu HCM Râmnicu Vâlcea.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.