Hocheiştii de la Corona Braşov Wolves întră sub zodia următoarelor patru partide, care se vor disputa în tot atâtea zile. Sâmbătă şi duminică, echipa va avea totuşi un program mai lejer, pentru că va întâlni o formaţie, care primeşte în fiecare meci de la 15 goluri în sus, Sportul Studenţesc. Este de aşteptat ca, în aceste duleluri inegale, antrenorii să introducă în lot şi tinerii jucători ai lotului. Mult mai dificile sunt meciurile de luni şi marţi, când echipa braşoveană se reîntoarce în Liga Mol.
Programul următoarelor meciuri:

26.09., ora 17:30 Sportul Studentesc – Corona Brasov Wolves

27.09., ora 11:30 Sportul Studentesc – Corona Brasov Wolves

28.09., ora 18:30 Corona Brasov Wolves – Debreceni HK

29.09., ora 18:30 Corona Brasov Wolves – DVTK Jegesmedvek
Declaratii:
,,Abordăm toate meciurile cu maximă importanţă. Aceste două meciuri cu Sportul Studentesc, sunt importante şi din punctul de vedere al poziţionării noastre în campionat. Sperăm să ne prezentăm bine şi la cele două meciuri din Liga MOL, atât pentru noi, cât şi pentru fani. Dorim să creştem încrederea suporterilor în echipă şi să le oferim meciuri frumoase”, a declarat Teodor Sava, preşedintele secţiei de hochei de la Corona.

,,Toate meciurile sunt la fel de importante şi facem tot posibilul să jucăm bine şi să câştigăm. La meciurile cu Sportul Studentesc, va apăra Bereş Szilard şi vom încerca şi alte combinaţii de linii. În ceea ce priveşte următoarele două meciuri din Liga Mol, o să fie grele, însă fiecare echipă va trebui să lupte pentru puncte”, a precizat Otto Keresztes, antrenorul echipei braşovene.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.