Corona Brasov vrea sa inceapa returul cu o victorie

Corona Brasov vrea sa inceapa returul cu o victorie

0 89
Oficialii echipei de liga secunda ASC Corona Brasov, au sustinut o conferinta de presa chiar inainte de reluarea sezonului oficial in care au prezentat pe cei patru jucatori, transferati in aceasta pauza de iarna.Este vorba despre Razvan Dabea, venit de la FCM Tg. Mures, Remus Danalache, de la Mioveni, Alex Tutu, de la FC Brasov, Bogdan Andries, de la Ghimbav.
“Corona nu si-a schimbat obiectivele, dorim sa promovam in prima liga. In acest sens, in dosarul de licentiere, am trecut Stadionul Tineretului, locul unde vom juca acasa. Au fost deja discutii in acest sens si partile au ajuns la un acord. Sper ca jucatorii transferati in aceasta iarna sa umple golurile ramase si sa ne ajute sa promovam”, a precizat presedintele sectiei de fotbal Corona, Andrei Szakal.
In prima runda a returului Corona a stat, deorece Vointa Sibiu s-a retras din campionat, astfel ca primul meci oficial pentru formatia brasoveana va fi duminica, de la ora 11.00, pe stadionul Carpati, impotriva formatiei FC Maramures Baia Mare.
”Trebuie sa abordam meciul cu mare atentie, sa nu credem tot ce se scrie despre Baia Mare, sau ca au adus cativa copii de la Pandurii si ne pot surprinde oricand. Si noi ne-am intarit in aceasta pauza de iarna si avem nevoie sa incepem cu un rezultat favorabil. Nu avem alta varintă decat cele 3 puncte daca vrem sa ne gandim la promovare.” – Dan Bona – antrenor principal ASC Corona Brasov.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.