Corona Braşov va întâlni TuS Metzingen, în semifinalele Cupei EHF, la handbal...

Corona Braşov va întâlni TuS Metzingen, în semifinalele Cupei EHF, la handbal feminin

0 780

După spectaculoasa calificare în semifinalele Cupei EHF la handbal feminin, handbalistele de la Corona Braşov şi-au aflat şi adversara din această fază avansată a competiţiei. Este vorba despre Metzingen (Germania), care s-a calificat în faţa connaţionalei Leipzig, după două victorii, 25-24, acasă şi 27-25, astăzi, în deplasare! Viitoarea adversară a echipei braşovene ocupă locul 3 în campionatul feminin al Germaniei, având 25 de puncte, după 16 meciuri disputate, iar lideră este chiar învinsa ei, Leipzig, care are 26 de puncte, din 17 partide jucate. De remarcat că Metzingen are o serie de cinci victorii consecutive în campionat, printre ele aflându-se încă un succes în faţa învinsei de astăzi, Leipzig (26-23)!

În turul anterior al Cupei EHF, Metzingen a eliminat Juventa Mihalovce, după două victorii. Metzingen este o localitate în sud vestul Germaniei, în landul Baden-Württemberg, în apropiere de Stuttgart (25 km). Echipa are în componenţă mai multe jucătoare din afara graniţelor Germaniei, din Ungaria, Franţa, Slovacia, Olanda sau Norvegia, iar cea mai bună marcatoare este Behnke Julia.

,,După opinia mea, Leipzig e mai valoroasă decât Metzingen, însă handbalul german are o cotă mare în Europa. Amândouă sunt echipe valoroase, iar noi avem înformaţii despre amandouă. Pentru noi, important este să avem echipa validă, confruntarea din semifinale se va disputa, de asemenea, în dublă manşă şi avem şansa noastră. Nu vreau să ne oprim aici”, a declarat antrenorul Bogdan Burcea, după calificare şi înainte a a-şi afla următoarea adversară

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.