Corona Brasov s-a intors din vacanta

Corona Brasov s-a intors din vacanta

0 105
Echipa de liga secunda de fotbal Corona Brasov, lidera seriei B2, s-a intors din vacanta de iarna. Gruparea brasoveana pregatita de tehnicianul Daniel Bona, s-a reunit la stadionul Carpati si au efectuat un antrenament pe terenul de rezerva, alaturat celui pe care se joaca meciurile oficiale. Antrenorul brasovenilor a afirmat ca isi doreste sa continue si in retur parcursul bun pe care echipa l-a avut in turul de campionat.
Din pacate Corona l-a pierdut pe Stere, jucator care a decis sa se transfere la FC Tg. Mures, in shimb in locul lui la gruparea brasoveana a venit Marius Burlacu.
"Sper sa continuam si in 2013 seria rezultatelor bune din toamna trecuta. L-am pierdut pe Stere, un jucator important, care a plecat la Tg. Mures. A fost decizia lui si nu am putut sa ne opunem. A venit Marius Burlacu, acum asteptam deciziile comisilor in ceea ce il priveste pe Manea. Am vrut sa continuam pe linia pe care am inceput si am adus doar fotbalisti brasoveni“ a declarat la reunire antrenorul Daniel Bona.
Pana pe 21 ianuarie, fotbalistii de la Corona se vor pregati la BraÅŸov, iar apoi vor merge intr-un cantonament la Cheile Gradistei, unde se va sta pana in data de 8 februarie.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.