Handbalistele de la Corona Braşov şi-au respectat statutul şi şi-au confirmat valoarea, învingând astăzi, în deplasare, cu 33-27 (20-15), SCM Craiova, într-un joc din cadrul etapei a patra din Liga Națională. A fost un meci abordat cu inteligenţă de elevele antrenorului Bogdan Burcea, care au reuşit să joace bine ambele faze, dovedind mai multă inspiraţie şi determinare, decât în precedent deplasare, de la Cluj. În aceste condiţii, victoria echipei braşovene nu a stat niciun moment sub semnul întrebării

La Corona Brașov au evoluat: Dedu, Mârcă, Hosu – Ciuciulete (3goluri), Dincă (3), Bondar, Chiper, Cartaș (4), Marcu, Neagu (1), Țăcălie, Briscan (1), Berbece (3), Pricopi (7) și Zamfir (11)

Bogdan Burcea, antrenor Corona Braşov : ,,Este o victorie care ne bucură, dar mai e mult până departe… A fost un joc, în care s-a văzut o schimbare la atitudine, dar încă avem greşeli în joc, pe care trebuie să le eliminăm cât mai repede, pentru că fiecare meci este important şi trebuie să facem totul pentru a ajunge acolo unde ne dorim să fim, din punct de vedere al prestaţiei în teren. Mă bucur pentru junioarele care au jucat în meciul cu Craiova. Am avut posibilitatea de a le ţine mai mult în teren şi chiar le felicit pentru felul în care au jucat. Totuşi, trebuie să lăsăm acest meci în urmă şi să ne concentrăm pe ce urmează, pentru că vineri ne aşteaptă un joc în compania unei echipe puternice, CSM Ploieşti, pe care trebuie să îl câştigăm”.

În etapa a cincea, Corona va juca vineri, 18 septembrie, ora 19,45,acasă , cu CSM Ploieşti

foto Gazeta de Sud

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.