Corona Brasov s-a despartit de patru jucatoare

Corona Brasov s-a despartit de patru jucatoare

0 105

Mariana Tarca, antrenoarea echipei de handbal feminin Corona Brasov, a anuntat ca s-a despartit de patru jucatoare din lot pentru a le da sansa sa evolueze si sa aiba meciuri jucate la alte echipe din Romania. Cele care au parasit echipa brasoveana sunt jucatoare care nu au prea jucat fiind mai mult rezerve.. Acestea sunt portarul Larisa Comsa si extrema Madalina Predoi, ambele imprumutate la divizionara secunda HC Alba Sebes, extrema Diana Constantinescu si inter-ul Adriana Tudorache Istvan, ambele imprumutate la CSM Ploiesti. O singura jucatoare a fost cedata definitiv: Iulia Artean, de serviciile careau a fost interesata gruparea Danubius Galati.

"Le dam drumul sa plece pentru a avea mai multe jocuri in mana pentru ca la Corona ele au fost mai mult rezerve. Speram sa creasca din toate punctele de vedere acolo unde vor merge si sa vina inapoi si sa ajute echipe in viitor", a afirmat Mariana Tarca.

"Noi am întocmit un plan tehnico tactic, pentru viitorul apropiat, pana la finalul acestei editii, cand urmarim sa ne indeplinim obiectivele fixate la inceputul campionatului. Aceste jucatoare, au evoluat destul de putin la Corona si de aceea, ne-am gandit ca ar fi bine ca sa se rodeze in continuare si sa poata evolua cat mai mult la alte echipe. Precizez ca sunt jucatoare bune, care s-au pregatit foarte serios, dar nu este suficient sa se antreneze, ci trebuie sa joace cat mai mult. In acest sens, speram sa creasca si sa fie utile echipei, cand vor reveni", a afirmat si Sorin Tarca directorul sportiv al echipei brasovene.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.