Corona Brasov nu vrea sa mai joace partide amicale

Corona Brasov nu vrea sa mai joace partide amicale

0 108

Chiar daca echipa de hochei pe gheata Corona Brasov a incheiat sezonul oficial al Ligii Mol, oficialii si antrenorii echipei brasovene au anuntat ca nu mai doresc meciuri amicale, pentru a tine echipa "in priza”, asa cum declarasera initial.

Echipa brasoveana ar fi trebuit sa joace mai multe partide de pregatire cu puternica echipa maghiara din EBEL, Sapa Szekesfehervar. Tehnicianul brasovenilor Greg Linquist a afirmat ca nu mai doreste sa joace aceste meciuri amicale. Se pare ca a fost preferata pregatirea in liniste, inaintea asaltului final, in ceea ce priveste sezonul oficial intern.

"Cei de la Sapa au venit primii cu propunerea deoarece nici ei nu intrasera in play-off-ul din EBEL (campionatul Austriei), doar ca dupa primele discutii au batut in retragere, ca pana la urma sa ne spuna ca doar daca mergem noi acolo jucam, dar noi vroiam o reciprocitate deoarece ne-am gandit si la numerosii fani de la Brasov care doreau sa-si mai vada echipa", a afirmat Emilian Cernica, vicepresedinte ASC Corona Brasov. In aceste conditii, proximele partide oficiale ale Coronei Brasov vor fi cele din semifinalele campionatului national, contra Stelei Bucuresti.

Semifinalele se disputa dupa sistemul ”cel mai bun din cinci partide”, iar meciurile Corona Brasov – Steaua sunt programate astfel: 19 si 20 martie, la Brasov, 22 si 23 martie, la Bucuresti, 24 martie, la Brasov (daca va mai fi cazul). Prima echipa care castiga trei meciuri, se califica in finala.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.