Corona Brasov la ultimul meci in sala de sport a Scolii Generale...

Corona Brasov la ultimul meci in sala de sport a Scolii Generale nr 11

0 89

Echipa de handbal ASC Corona Brasov, pregatita de antrenoarea Mariana Tarca, va juca joi incepand cu ora 17:30, in compania formatiei Danubius Galati intr-un meci contand pentru etapa a XVII-a a Ligii Nationale de handbal feminin. Aceasta partida va fi ultima pe care brasovencele o vor juca in sala de sport a Scolii Generale nr 11.

Despre acest meci, directorul sportiv al echipei brasovene, Sorin Tarca, a afrimat ca echipa a avut o perioada de intrerupere care mai mult ca sigur nu a facut bine nimanui pentru ca echpa brasoveana a avut mai multe jucatoare plecate la lotul national de handbal al Romaniei. Mai mult decat atat meciul de joi va fi unul foarte dificil pentru ca vor intalni o echipa ambitioasa care vine la Brasov cu gandul de a castiga punctele puse in joc.

“Am avut parte de o perioada de intrerupere a meciurilor oficiale, care, cu siguranta, nu a facut bine nimanui. Noi am avut multe jucatoare la loturi, care au lipsit de la antrenamente si asta a afectat pregatirea echipei, in ansamblu. Oricum, cred ca noi am folosit eficient, cu jucatoarele pe care le-am avut la pregatiri, perioada de intrerupere a campionatului.

Am sustinut si meciuri de verificare cu echipele de juniori, dar si doua meciuri de verificare, la Fagaras, cu echipa de juniori I de acolo, astfel incat sa incercam sa mentinem jucatoarele intr-o anumita stare competitionala. Meciul cu Galati nu poate fi usor, pentru ca echipa de la Dunare va veni eliberata de orice griji si va juca fara complexe. Mereu, astfel de jocuri, cu adversari care nu au ce pierde, sunt dificile. Dar, ne-am pregatit si speram sa jucam bine.

Asteptam determinare din partea fetelor si mai multa atentie la capitolul deficitar, adica relatia unu la unu, cu portarul advers. Mai asteptam ca lumea aă fie alaturi de echipa, pentru ca ramanem la obiectivul pe care ni l-am propus, adica un loc de cupa europeana.”

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.