După meciul de la Roman, adjudecat de Corona Braşov, handbalistele pregătite de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece au parte de un nou examen dificil, tot în deplasare, în compania unei echipe care s-a întărit considerabil, față de sezoanele trecute : CSM Ploiești. În plus, echipa brașoveană este datoare suporterilor, după ce în tur a piedut la scor, pe teren propriu, în fața formației ploieștene. Cu aceste gânduri, jucătoarele de la Corona se vor deplasa la Ploiești, pentru un meci considerat derby în Liga Națională, etapa a 18-a. Totuși, formația de sub Tâmpa este măcinată de multe probeleme medicale, pentru că Briscan, Cartaș și Ciuciulete nu pot să joace, din cauza accidentărilor, iar Hotea, care nu s-a antrenat deloc toată săptămâna, din cauza unei viroze, este incertă!

Adriana Țăcălie, jucătoare Corona : „Venim după meciuri în care am avut evoluţii bune. Suntem optimiste, mergem la Ploieşti după cele trei puncte, chiar dacă vom avea în faţă o echipă puternică a campionatului. Din păcate, în ultima perioadă s-au adunat accidentări în echipă, dar cele care suntem valide vom strânge rândurile. Suntem pregătite să luptăm din primul până în ultimul minut, cu siguranţă nu o să ne dăm la o parte”.

Oana Bondar, jucătoare Corona: „Nu vedem această partidă ca pe o revanşă. Vrem să luăm cele trei puncte care să ne menţină pe podium. Ne aşteptăm la un meci greu, vor fi faţă în faţă două echipe care şi-au propus să câştige o medalie şi să se califice într-o cupă europeană. Pe posturi suntem cam la acelaşi nivel, nu se pune problema să fie peste noi. Cred că se va impune echipa care la ora meciului va fi în formă maximă”.

Bogdan Burcea, antrenor principal Corona : „Cred că putem învinge la Ploieşti şi suntem hotărâţi să luăm cele trei puncte. Ar fi un pas extraordinar spre locurile funtaşe ale clasamentului. Totuşi, trebuie să ţinem cont că, exceptând CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, CSM Ploieşti este echipa care s-a întărit cel mai mult. Are un lot complet şi valoros. Trebuie să jucăm un handbal de calitate pentru a reuşi să câştigăm acolo. Am avut multe probleme de sănătate în ultimul timp, acum din păcate şi Camelia Hotea este incertă, astfel că opţiunile noastre sunt oarecum limitate”.

Partida CSM Ploiești – Corona Brașov se va disputa duminică, de la ora 20,00.

Dorin Dușa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.