Corona Braşov a pierdut finala Erste Liga la hochei pe gheaţă, cu...

Corona Braşov a pierdut finala Erste Liga la hochei pe gheaţă, cu Sport Club Miercurea Ciuc, Scorul a fost 2-4, la general.

0 82

Meciul care a decis finala a avut loc la Miercurea Ciuc, unde echipa gazdă și-a vaorificat avantajul arenei proprii și a învins, cu  5-3. După prima repriză, Corona a condus cu 1-0, graţie golului marcat de Fowlie, însă, în repriza secundă, ciucanii au întors scorul : 3-1. Apoi, în repriza secundă a picat golul lui McFadden, scor 2-3, dar a fost ca un simplu foc de paie, pentru că echipa harghiteană a revenit la două goluri diferență. Fowlie, cel mai bun jucător de la Corona, a înscris încă o data (3-4), însă pe final, ciucanii au profitat de scoaterea portarului advers dintre buturi și au pecetluit soarta meciului. Scor final : 5-3 pentru miercurea Ciuc, care își adjudecă trofeul. De remarcat că ,,lupii”pot spune că au pierdut pe mâna lor meciul anterior, de la Brașov, când au condus cu 2-1, însă au pierdut…A fost partida decisivă, care a înclinat atunci balanța scorului general în favoarea harghitenilor…

Echipei Brașovului îi rămâne șansa să se revanșeze în Campionatul Național, unde, conform așteptărilor, va disputa finala, în compania aceluiași adversar!

D..D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.