Corona Brasov a invins fara probleme pe Civitas Fagaras

Corona Brasov a invins fara probleme pe Civitas Fagaras

0 89

Echipa de fotbal Corona Brasov la a carei timona se afla tehnicianul Daniel Bona, a reusit sa se impuna fara nici un fel de probleme cu scoruld e 5-0 (3-0), in fata formatiei de liga a III-a Civitas Fagaras pe stadionul Metrom.

Pentru liderul seriei a doua din liga a doua acesta a fost un meci pe care l-au dominat de la un capat la altul la toate capitolele atat fizic, tehnic cat si tactic. Pentru Corona Brasov, au punctat Marinescu, Dalbea, Coman si Chirciu de doua ori, unul dintre goluri fiind marcat din lovitura de pedeapsa. Tehnicianul Coronei, Dan Bona, a rulat tot lotul de jucatori avut la dispozitie. Partida amicala s-a disputat pe stadionul Metrom, pe un teren acoperit cu gheata.

La sfarsitul partidei tehnicianul Coronei, Daniel Bona, s-a aratat destul de multumit de prestatia intregii echipe, remarcandu-i insa pe cei care au reusit sa inscrie. "A fost un meci bun de pregatire, pe care ma bucur foarte mult ca am reusit sa il casitgam. Speram sa continuam seria meciurilor bune care sa ne ajute sa castigam incredere in noi iar la inceperea campionatului sa fim pregatiti suta la suta", a afirmat tehnicianul brasovean

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.