Corona, aproape de medaliile de bronz la handbal

Corona, aproape de medaliile de bronz la handbal

0 461

Prima partidă a finalei mici a campionatului naţional feminin de handbal, disputată la Roman, între HCM Roman şi Corona Brasov s-a disputat astăzi şi s-a încheiat cu victoria echipei braşovene,cu 24-22 (11-13)

Pentru Corona au marcat: Zamfir 10, Apetrei 5, Pricopi 4, Brădeanu 4, Dincă 1.

La finalul partidei, antrenorul Bogdan Burcea a declarat : ,,A fost un meci de mare luptă şi mare angajament, pe care fetele l-au terminat cu bine. Am avut pînă în minutul 39 un deficit de două goluri, dar în repriza secundă fetele au fost admirabile, s-au luptat fantastic şi au reuşit să preia conducerea pe tabelă. Este o victorie extrem de muncită, o victorie meritată, care a fost obţinută pe un teren foarte greu, iar asta o face şi mai valoroasă. Le felicit pe fete şi sper să reuşim să ne revenim foarte bine, pentru că se simte o oboseală foarte mare la jucătoare, iar marţi să ne asigurăm locul trei în liga naţională”.

Al doilea meci al finalei mici se va disputa marţi, 26 mai, la Braşov.

În prima partidă a meciului pentru titlu, CSM Bucureşti a învins, cu 23-22, HCM Baia Mare, însă echipa din Baia Mare va juca următoarele două partide pe propriul teren.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.