Cea de-a doua partidă a echipei braşovene Corona, la turneul amical ,,,Memorialul Dumitru Popescu Colibaşi”, de la Braşov, s-a încheiat cu o înfrângere : 26-28 (14-15) în faţa unei echipe bine pusă la punct, Dunărea Brăila. Echipa braşoveană nu a repetat jocul bun din ajun, când a învins ,,U” Cluj şi a fost depăşită de elanul Dunării, condusă de la margine de reputatul Costică Buceschi, pe care alţii s-au grăbit să îl renege…Echipa oaspete s-a aflat la conducerea ostilităţilor pe teren, dar şi pe tabelă, în majoritatea timpului, fiind…deranjată de egalităţi sporadice. O singură dată, Corona s-a aflat în avantaj (12-11), dar a fost un simplu foc de paie…În repriza a doua, echipa braşoveană a fost depăşită clar, a egalat la 20, dar nu a reuşit să menţină ritmul, părând, oarecum, debusolată şi lipsită de concentrare. Elocvente în acest sens sunt două faze de atac, irosite spre finalul meciului, pe ,,mâna” Cristinei Zamfir, care a fost golghetera echipei braşovene în acest meci…Şi acest lucru s-a întâmplat când echipa braşoveană părea că are şanse să reintre în meci, după ce Dunărea a condus şi cu patru goluri avantaj! Oricum, a fost un test util, care a relevat unde mai este de lucrat…Mai trebuie precizat că poarta nu a ţinut aproape deloc în acest meci, nici Mârcă, nici tânăra Ciobanu, nefiind în ,,mână”

Au marcat pentru Corona Braşov : Zamfir 7, Chiper 5, Dincă 3, Neagu 3, Cartaş 3, Pricopi 2, Ciuciulete 2, Hotea 1

Celelalte rezultate înregistrate astăzi la ,,Memorial”: Dunărea Brăila – HCM Rm. Vâlcea 32-30, HCM Rm. Vâlcea – ,,U” Cluj 27-26.

Mâine, în ultima zi a competiţiei, vor avea loc partidele : ,,U”Cluj – Dunărea Brăila (ora 9,30) şi Corona Braşov – HCM Rm. Vâlcea (ora 11,30)

Dorin DuşaPicture 047 1

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.