În penultima etapă a turului Ligii Naţionale de handbal feminin, Corona Braşov a pierdut cu 26-28 (12-16), meciul jucat marţi seara, în deplasare, cu Dunărea Brăila.

Pentru Corona au marcat: Briscan 4, Cartaş 4, Pricopi 4, Chiper 4, Zamfir 3, Neagu 2, Dincă 2, Hotea 2, Raţiu 1. Este o înfrângere cauzată de ,,lipsa porţii”, dar şi de numeroasele ratări în situaţii clare de gol. Cu toate acestea, conducerea tehnică şi administrativă…trage linie şi merge mai departe, neavând timp să se plângă!

Bogdan Burcea: „A fost un meci de deplasare în care s-a văzut că nu ne-a ieşit jocul aşa cum ne-am fi dorit şi aşa cum am pregătit, de altfel, această partidă. Am avut mult prea multe ratări din situaţii de unu la unu iar asta ne-a costat şi de această dată. Totuşi, chiar dacă au greşit mult, nu am cum să nu apreciez efortul fetelor de a lupta până la final pentru un rezultat bun. Din păcate, nu a fost să fie. În acest meci, nu toate jucătoarele de bază au putut să îşi aducă aportul maxim, iar asta s-a simţit în jocul nostru. Am avut şi plusuri, dar şi minusuri. Tragem linie, ne luăm învăţămintele şi mergem mai departe pentru că urmează o deplasare în Polonia pentru meciurile din Cupa EHF, aşa că nu avem mult timp să ne plângem după această înfrângere”.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.