Corona a invins Steaua pe teren propriu

Corona a invins Steaua pe teren propriu

0 103
Meci maraton in debutul primei semifinale a Campionatului National de Hochei pe Gheata. Corona a primit vizita formatiei Steaua Bucuresti si, desi parea o confruntare dezechilibrata, bucurestenii au reusit sa profite de forma mai slaba a gazdelor si au dus meciul pana la suturile de departajare.
Meciul a inceput firesc, cu un gol reusit de Wehrs in minutul 6. Stelistii au egalat in minutul 9, prin reusita lui Pascaru, insa acelasi Wehrs a readus Corona in avantaj un minut mai tarziu. Pana la prima pauza avea insa sa fie 2-2, dupa ce Berdila a reusit sa inscrie in poarta aparata de Patrick Polc. Partea secunda a fost una a nervilor.
Mai multe decizii controversate ale arbitrilor au dus la nemultumiri in ambele tabere, in special in cea a gazdelor, care au primit nu mai putin de 20 de minute de penalizare in aceasta parte. Nici stelistii nu au excelat in atac, astfel ca rezultatul a ramas 2-2.
Repriza a treia a inceput cu atacuri hotarate ale gazdelor, care nu au reusit insa sa il invinga pe Catrinoi. Stelistii au avut si ei cateva contraatacuri bune, insa nici Polc nu s-a lasat mai prejos decat omologul sau din poarta Stelei, astfel ca s-a intrat in prelungiri.
Nici una din echipe nu a reusit sa inscrie nici in cele 10 minute suplimentare, in ciuda faptului ca ambele au jucat 4 contra 3, stelistii chiar pret de mai bine de doua minute.
S-a ajuns la suturi de departajare, unde Bonar si Wehrs au inscris, in timp ce stelistii au ratat. Corona are astfel 1-0 dupa prima partida.
Confruntarea din semifinale se disputa dupa sistemul cel mai bun din 5 meciuri iar partidele cu numerele 3 si 4 se vor desfasura in Bucuresti.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.