Corneliu Vadim Tudor, responsabil de relatiile romano-italiene

Corneliu Vadim Tudor, responsabil de relatiile romano-italiene

0 100

Senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, in calitate de presedinte al grupului parlamentar de prietenie Romania- Italia, se afla, impreuna cu o delegatie parlamentara la Roma, pentru a incerca o reconciliere.


Senatorul declara ca actuala stare de fapt este o diversiune pusa de mai mult timp la cale, iar crima comisa de mailat un pretext pentru ostracizarea romanilor. Vadim Tudor este deranjat si de faptul ca se pune semnaul egalitatii intre tiganii infractori si poporul roman.


„Noi stim mai multe. Eu cred ca este o diversiune pusa la cale din timp. S-a pandit acest moment, s-a vanat acest pretext. Au mai comis si altii infractiuni de genul acesta, chiar crime. Au comis si italienii crime pe teritoriul Romaniei si sunt mari mafioti. Ce sa facem acum? O sa strigam: «Moarte italienilor! Carati-va acasa!» Nu vom face asa ceva”, a aratat liderul PRM, marti, inainte de plecarea in Italia.


Liderul PRM a adaugat ca va face tot ce se poate face si tot ce este omeneste posibil pentru rezolvarea crizei, aratand ca daca grupurile parlamentare nu-si dovedesc utilitatea in situatii de criza, atunci nu-si mai justifica functionarea.


Nu doar Vadim va incerca stoparea valului de ura fata de romani, ci si premireul, care astazi se va afla la Roma pentru a discuta problema imigrantilor cu omologul sau Romano Prodi. Sa speram ca eforturile diplomatice ale demnitarilor vor fi de natura sa potoleasca lucrurile si ca se va ajunge la o intelegere care sa determine tratarea diferentiata a sutelor de mii de romanil care-si vad de treaba fata de cei cativa infractori.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.