Corlatean din piesa caragialiana “PSD-ul bolsevic”

Corlatean din piesa caragialiana “PSD-ul bolsevic”

0 94

Deputatul brasovean, Titus Corlatean, este secretarul general al PSD. Acesta ocupa la ora actuala prima pozitie pe lista acestui partid in vederea obtinerii unui loc caldut in urma alegerilor europarlamentare. Pentru ca vrea sa arate ca este extrem de interesat si implicat in euro-problemele romanesti, acesta isi va ocupa sfarsitul de saptamana cu discutarea si dezbaterea acestora. In acest sens, Corlatean va fi moderatorul unui seminar cu tema “Romania europeana la orizontul lui 2014”, organizat de psd-isti la munte, adica la Predeal.


Ca tot este un subiect de actualitate, acestia vor discuta si despre o problema stringenta la nivel european: minoritatile nationale si rolul partidelor social-democrate, adica de stanga in UE.


Ne intrebam cum va face fata Corlatean si cum va da ochii cu colegii de partid dupa ce a scos o perla demna de comediile lui Caragiale (poate si numele ii este predestinat). Pe principiul “Pacatosul adevar graieste”, Corlatean a trambitat urmatoarele: „Indi?ferent de cum ne numim intre noi, putem fi si aroganti, si filfizoni, putem fi si bolsevici mai tineri sau mai batrani, suntem … social-democrati”. Asa sa v-ajute D-zeu!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.