Corina Crețu bate la portile Palatelor de pe Dambovita cu valizele pline...

Corina Crețu bate la portile Palatelor de pe Dambovita cu valizele pline de bani!

1 476
Romania, din date semioficiale, pierde anual cca. 1,5 miliarde de euro fonduri europene din cauză că administrațiile publice nu sunt capabile să facă proiecte viabile. Acesta este situatia care pare ca a obligat-o pe Comisarul european pentru dezvoltarea regionala sa intervina pe langa autoritatile (i)responsabile de pe malul Dambovitei.
‘La finalul anului 2015, România a atins un grad de absorbție a finanțării de circa 74% pentru intervalul 2007-2013. Două treimi din bugetul total de 347 de miliarde de euro alocat statelor membre, în această perioadă, prin Politica de coeziune, au fost destinate regiunilor mai puțin dezvoltate, al căror PIB pe cap de locuitor a fost mai mic de 75 % față de media UE”
, se arata intr-un comunicat semnat de comisarul Corina Crețu.
si ca pana la urma nici macar cele trei spitale, arondate in teritoriul national dupa cele mai incalcite principii politice, sunt abandonate de catre autoritati. Brasovul, mult mai bine pregatit la acest capitol a fost refuzat de catre guvernarea PSD-ista, fara reactie a social-democratilor din teritoriu, presedinte Constantin Nita ocupat cu alte probleme, mai importante decat agenda cetateanului.

Asa ca dna Corina Cretu a luat-o binisor pe la televiziuni si Palate (Victoria&Controceni) pline de de tehnocrati, intr-o tentativa de a scoate din blocaj investitiile romanesti finantate din bani europeni.

Daca nu ne apucam de treaba vom returna si banii pe care i-am celtuit
Din realitatea crunta si din realitatea confirmata de dna Cretu Romania nu a trimis niciun proiect la Bruxelles la aproape doi ande la lansarea noului exercitiu financiar.
Ce bine daca ar cerceta si asta cei de la DNA, pentru ca miroase de departe a tradarea nationala.
Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.