Corect! Un consilier municipal cere o linie telefonică specială pentru cei aflați...

Corect! Un consilier municipal cere o linie telefonică specială pentru cei aflați în izolare!

0 167

Cristian Macedonschi, Consilier Local din partea Forumului Democratic al Germanilor din Romania ( Stadtrat /Demokratisches Forum der Deutschen in Kronstadt – DFDK )   are o propunere de mare bun simț, respectiv o linie telefonică de urgență pentru persoanele aflate în autoizolare.

,,Într-un parteneriat public-privat trebuie sa instalam un numar de telefon  📞  special tip hotline la care să poată să sune persoanele aflate în autoizolare și unde să poată comanda orice le-ar lipsi în casă pentru viață. Astfel ei nu ar fi obligați să părăsească autoizolarea pentru procurarea celor necesare. Nu toți cei care sunt în autoizolare au posibilitatea să apeleze la cineva.

Prefectura Brașov împreună cu Consiliul Județean Brașov ar trebui să pună acest serviciu la dispoziție eventual în colaborare cu un call center local și să recruteze voluntari din rândul cetățenilor pentru acest serviciu!

Serviciul trebuie pus la dispozitie în toate localitățile din Județul Brașov și ar fi necesare o colaborare cu toți primarii din judet indiferent de culoarea politică. Solidaritate totală și leadership sunt imperios necesare pentru a trece cu bine peste aceasta grea încercare”.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.