Copos sare in apararea lui Dinu Gheorghe

Copos sare in apararea lui Dinu Gheorghe

0 73

George Copos actionarul majoritar al FC Rapid, si-a anuntat, luni, sprijinul total fata de presedintele Dinu Gheorghe, precizand pe blogul personal ca declaratiile lui Gigi Becali la adresa acestuia sunt „calomnii ordinare” facute pentru a „invenina atmosfera” inaintea derbiului cu Steaua.

„Dinu Gheorghe este un bun specialist si un important om de fotbal. Are o mare experienta si bune rezultate. Este AL NOSTRU, un rapidist adevarat si constant. Este un om caruia nu i s-a putut imputa ceva in cariera sa de inalt functionar public si de demnitar.

Ceea ce «domnul» Gigi Becali afirma in mod iresponsabil la adresa sa este o calomnie ordinara. Imi exprim pe aceasta cale totalul sprijin fata de presedintele executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, care are alaturi de el toata suflarea rapidista. Dezaprob energic afirmatiile lipsite de continut si de sens facute de Gigi Becali la adresa lui Dinu Gheorghe.

Sunt convins ca Gigi Becali stie foarte bine ca afirmatiile sale sunt simple halucinatii, de aceea consider ca ele au fost facute cu unicul scop de a tulbura si invenina atmosfera lumii fotbalistice in preajma jocului important dintre Rapid si Steaua. In plus, orgoliul patologic al lui Gigi Becali are nevoie, mereu, de Prima Pagina. Aceasta este «cocaina» lui Gigi, care i-a creat dependenta de publicitate ieftina si mediatizare cu orice pret”, a mentionat Copos.

In ultimele zile, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali si presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, au avut un schimb de replici prin intermediul emisiunilor TV. Dialogul a pornit de la declaratia lui Becali care a afirmat ca isi „taie gatul” daca atacantul giulestean Romeo Surdu marcheaza in meciul Steaua – Rapid din etapa a 11-a. In replica, Dinu Gheorghe a precizat ca Gigi Becali mai bine „taie o oaie” decat sa isi tina promisiunea. Aceasta declaratie l-a deranjat pe oficialul stelist care intr-o interventie la TV l-a numit pe Dinu Gheorghe „sclavul lui George Copos”, precizand ca actionarul rapidist „il injura pe la spate” fiind nemultumit de activitatea lui. Ulterior, Dinu Gheorghe s-a plans de faptul ca patronul FC Rapid nu il apara public si a anuntat ca este gata sa isi dea demisia daca George Copos va renunta la clauza de reziliere unilaterala din contractul sau, in valoare de 400.000 de euro.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.