Copos il ataca dur pe Valvis

Copos il ataca dur pe Valvis

0 170

George Copos patronul clubului de fotbal Rapid Bucuresti, a tinut sa ii raspunda atacurilor finantatorului giulestean, Jean Valvis, declarand ca acesta a inselat cu buna stiinta cele 70 de persoane care ar fi trebuit sa faca parte din randul actionarilor clubului Rapid.

„Domnul Valvis, om de afaceri versat si bun cunoscator al legislatiei societatilor comerciale, face in mod voit abstractie de o hotarare adoptata, la data de 21.02.2007, cu o majoritate de 99,99048%, de catre Adunarea General? a Actionarilor SC FC Rapid Bucuresti SA.
Este regretabil faptul ca aproape 70 de oameni remarcabili, majoritatea membri ai Clubului Aristocratic, sunt pusi de domnul Valvis in situatia jenanta de a deveni coproprietari pe 1 (una) actiune a societatii, pentru ca de exact atat poate dispune domnul Valvis in momentul de fata.
Cu toate ca nu noi am provocat aceasta situatie neplacuta, imi exprim regretul fata de postura in care au fost pusi acesti adevarati suporteri ai clubului, cei care raman mereu aici, in timp ce „actionari” de genul domnului Valvis, preocupati exclusiv de avantajele de imagine aduse de Rapid, vin repede si, slava Domnului, pleaca la fel de repede.”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.