Copos ia masuri drastice la echipa

Copos ia masuri drastice la echipa

0 261

George Copos finantatorul formatiei Rapid Bucuresti, este foarte nemultumit de locul pe care giulestenii il ocupa in clasament la sfarsitul turului de campionat.,
In alta ordine de idei locul patru nu-l multumeste pe patronul George Copos, care intentioneaza sa se implice activ in treburile echipei si anunta cateva schimbari in Giuleti. Uimit de ce se intampla la Otelul, care a ajuns pe primul loc cu un buget atat de mic si cu contracte mici pentru jucatori, Copos vrea sa urmeze acelasi exemplu la Rapid, unde jucatorii au unele dintre cele mai mari salarii din Liga I, dar echipa este la 9 puncte de primul loc.
„Am dat salarii mari in vara, sunt unii jucatori care castiga peste 250.000 de euro pe an si suntem la noua puncte de primul loc. Iar Otelul, cu jucatori tineri si contracte mici, joaca cel mai bun fotbal din campionat. Vor fi restructurari in aceasta iarna. Vor pleca jucatorii cu salarii mari si cei care nu si-au gasit locul in echipa. Ma voi implica direct si in negocierile cu Lazar si Bozovic, desi ei ar trebui sa stie ca nu mai sunt bani. Nu mai am de unde!”, spune Copos, care va face astfel economii de aproape un milion de euro”, s-a plans Copos apropiatilor.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.