Copilul Anului 2008 la Opera din Brasov

Copilul Anului 2008 la Opera din Brasov

0 130

Duminica, 28 septembrie 2008, orele 17,00 la Sala Operei, va avea loc Gala Concursului Copilul Anului 2008, editia a III-a.
Pentru titlul de „Copilul Anului” s-au intrecut 30 de muzicieni din Corul de copii „Unison”.
In acest an vor fi acordate opt premii, notatea absoluta fiind reprezentata de premiul acordat de juriu.
Celelalte distinctii sunt: premiul pentru cea mai frumoasa voce, premiul pentru cea mai buna interpretare muzicala, premiul pentru impresia artistica a filmului de prezentare, premiul pentru cel mai frumos film de prezentare, premiul pentru cel mai frumos material de prezentare, premiul pentru cele mai originale fotografii si premiul pentru cea mai agreabila prezenta in concurs. Dar cel mai ravnit si mai important premiu al acestui festival este, fara indoiala, trofeul „Copilul anului 2008”, pe care toti cei 30 de concurenti il doresc cu ardoare.
„Copilul anului” nu are doar semnificatia unei competitii, ci reprezinta „un crampei de viata sub semnul muzicii, al profesionalismului, si incercarea de a te descoperi pe tine insuti si pe cei din jurul tau, straduindu-te sa devii cel mai bun”, dupa cum au tinut sa sublinieze organizatorii si producatorii concursului, George Dumitrascu si Cristian Lorand Fieraru.
In program sunt incluse un concert sustinut de Corul de Copii Unison, festivitatea de decernare a premiilor, multa muzica si video-proiectii.
Bilete se pot rezerva accesand adresa de site www.corulunison.ro – sectiunea rezervare bilete online. Pret bilet 10 lei.
Evenimentul este sprijinit de Primaria Municipiului Brasov si de Opera Brasov. Sponsorii oficiali sunt firmele Eurodesign si Roplant. De asemenea, o serie de parteneri media au decis sa-si ofere sprijinul pentru mediatizarea acestui mini-festival: Brasov.ro, Nova TV, Radio Nova, Sapte Seri, Televiziunea TVS, ziarul Transilvania Expres, Tex FM.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.