Copil ars pe fata si pe maini de catre mama sa, medic...

Copil ars pe fata si pe maini de catre mama sa, medic de profesie!

O brasoveanca - medic kinetoterapeut- si-a ars copilul in varsta de sapte ani cu o furculita incinsa pentru ca micutul nu isi facuse temele. Dupa ce baiatul a mers la scoala cu arsuri pe fata si pe mana stanga, invatatoarea a anuntat Politia

O brasoveanca – medic kinetoterapeut- si-a ars copilul in varsta de sapte ani cu o furculita incinsa pentru ca micutul nu isi facuse temele. Dupa ce baiatul a mers la scoala cu arsuri pe fata si pe mana stanga, invatatoarea a anuntat Politia. Lucratorii de la Sectia 4 au constatat ca minorul avea arsuri pe fata si pe mana stanga si au stabilit ca arsurile au fost produse de mama copilului cu o furculita incalzita la aragaz.
Seful Sectiei de Politie Nr. 4 i-a anuntat la randul sau pe cei de la Directia Copilului. Pentru ca parintii copilului sunt despartiti iar tatal este plecat la munca in Italia, autoritatile au luat legatura cu bunica paterna din Suceava, care l-a luat deja in grija, confirma Daniela Luca, director general adjunct DGASPC Brasov.
Baiatul a suferit arsuri de gradul doi si va ramane cel mai probabil cu cicatrici.
Are nevoie de pana la 25 de zile de ingrijiri medicale, insa medicii il vor tine sub supraveghere cel putin un an si jumatate pentru tratament, pentru va avea nevoie de multe sedinte de terapie ca sa treaca peste trauma. Dr. Marcel Albean, directorul medical al Spitalului de Copii Brasocopil ars furculita1v, spune ca baiatul era foarte speriat.
Mama copilului a fost internata la Spitalul de Neuropsihiatrie.Daca se stabileste ca a avut discernamant, risca pana la sase ani si trei luni de inchisoare, pentru infractiunea de lovire sau alte violente si violenta domestica, dar si sa fie decazuta din drepturile parintesti. La audieri, femeia a sustinut ca a fost un accident si ca baiatul s-a apropiat prea mult de obiectul fierbinte din mana ei.
Femeia in varsta de 28 de ani este gravida in trei luni cu concubinul sau iar daca se dovedeste ca este vinovata, risca sa isi piarda si celalalt copil, care ar putea fi incredintat unei alte familii. Dosarul a fost inaintat spre solutionare catre Parchetul de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.