Copiii brasoveni pot invata gratuit sa danseze

Copiii brasoveni pot invata gratuit sa danseze

0 184

Pentru parintii din Brasov care vor ca odraslele lor sa faca “altceva”, va prezentam o stire care, cu siguranta, va va capta atentia. Vineri, 24 aprilie, ora 17, Fan Dance Club in colaborare cu Centrul Cultural REDUTA si Best Dance Studio organizeaza gratuit un curs de dans pentru copii incepatori cu varste cuprinse intre 6-11 ani si 12-15 ani.
Cursurile de dans vor avea loc in trei sali din Brasov: Colegiul National de Informatica GRIGORE MOISIL,Calea Bucuresti nr.75, Centrul Cultural REDUTA
str. Apollonia Hirscher nr.8 si Restaurant CASA VENUS str. 13 Decembrie nr.17, langa Banca Transilvania.
Cursurile vor avea loc atat dimineata cat si dupa-amiaza in functie de solicitari si de felul in care se vor forma grupele. Cei interesati sunt rugati sa aleaga locatia cea mai apropiata de domiciliu lor, pentru inscrieri urmand sa completeze formularul de inscriere din pagina de internet www.academiadedans.ro.
Cursurile vor fi sustinute de cei mai buni antrenori si instructori din Brasov, atestati de World Dance Sport Council, International Profesional Dance Sport Council, Federatia Romana de Dans Sportiv si de Agentia Nationala pentru Tineret si Sport.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.