Controlare rutiera prin video a traficului brasovean

Controlare rutiera prin video a traficului brasovean

0 54

Soferii nu vor mai putea goni sau face ilegalitati rutiere pe strazile orasului, pentru ca acestia vor fi de acum inainte monitorizati prin camere video. Acestea vor fi amplasate pe principalele bulevarde ce traverseaza Brasovul.
Astfel, proiectul pilot va fi lansat pe Calea Bucuresti, una dintre cele mai aglomerate si tranzitate zone din oras. Amplasarea acestui sistem va fi simultana cu montarea iluminatuui public de pe acest bulevard.
„Avem deja trasa fibra optica. Mai trebuie doar sa montam camerele de luat vederi. Acest sistem va fi extins in toate intersectiile pe care le sistematizam, pe ruta Darste-Centru si apoi pe strada Lunga, b-dul 15 Noiembrie si b-dul Eroilor”, a explicat primarul George Scripcaru.
Aceasta masura va avea si un rol de fluidizare a traficului, dat fiind faptul ca aceste camere vor putea fi controlate de serverele amplasate in sediul Politiei Brasov, de unde va putea fi modificata temporizarea semafoarelor, astfel incat aceasta sa fie ajustata pentru cerintele din orele de varf.
Sistemul va functiona non-stop.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.