Control judiciar pentru medicul spagar

Control judiciar pentru medicul spagar

0 684

Procurorii cerusera arest preventiv pentru doctorul Marius Nica, prins in flagrant luand bani de la un presupus pacient. La perchezitiile efectuate la domiciliul medicului s-au gasit 2.950 de euro si 16.500 de lei. Fosti pacienti ai medicului Nica povestesc pe retelele de socializare cum lua spaga specialistul in ortopedie

Procurorii cerusera arest preventiv pentru doctorul Marius Nica, prins in flagrant luand bani de la un presupus pacient. La perchezitiile efectuate la domiciliul medicului s-au gasit 2.950 de euro si 16.500 de lei. Fosti pacienti ai medicului Nica povestesc pe retelele de socializare cum lua spaga specialistul in ortopedie.
Medicul ortoped Marius Nica, in virsta de 44 de ani, de la Spitalul Judetean Brasov a fost prezentat judecatorilor Tribunalului Brasov cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Luni medicul a fost prins in flagrant luind mita 900 de lei de la un investigator sub acoperire, dupa ce ceruse luna trecuta ceruse 1000 de lei altor doi investigatori. Medicul Marius Nica, cercetat pentru doua infractiuni de luare de mita si trafic de influenta, nu a comentat in nici un fel acuzatiile la momentul intrarii in sala de judecata.
Si medicul anestezist, Stoica Mariana, in varsta de 41 de ani, de la Spitalul Judetean,a fost prins luand o mita de 200 de lei, insa nu a fost propusa pentru arestare preventiva. In biroul anestezistei a fost descoperita luni dimineata suma de 500 lei pe care nu i-a putut justifica. Dupa o deliberare de cateva ore, magistratii Tribunalului au decis ca Nica sa fie cercetat in libertate, sub control judiciar pentru 60 de zile.
Dupa ce au aparut informatiile despre cazul demascat de procurori, pe diverse site-uri au aparut comentarii ale unor persoane care povestesc cu detalii experientele avute cu medicul Marius Nica. Intr-una dintre marturiile postate, o pacienta vorbeste despre o suma de 450 de lei ceruta de la obraz de dr Nica pentru o interventie chirurgicala in urma unui accident.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.