Control inopinat la Cadastrul Brasov pe tema RIAL

Control inopinat la Cadastrul Brasov pe tema RIAL

2 211

Corpul de control al Agentiei Nationale de Cadastru si publicitate Imobiliara, într-un format mai special, a venit astazi (de la prima oră) in control la Cadastrul Brasov.
Din informații pe surse, se cerceatează anumite abuzuri legate de cartile cadastrale, prin care conducerea actuala (sau mai veche) a institutiei prin abuz sau complicitate, refuza sa le ofere cetățenilor apostila conform cu originalul producand victime.
Gurile rele spun că ar fi vorba, mai ales in cazul acelor spatii care nu sunt „agreate”, administrate de RIAL (aparent, indirect…) în subordinea edilului Scripcaru de la Primaria Brasov.

Corpul de control a venit la sesizarea unor experti care au reclamat Ministerului de Interne si Ministerului Dezvoltarii anumite neregului ce se petrec la Oficiul de Cadastru si Publicitate Brasov.
Revenim cu amănunte. Suculente!

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Nu scapa aproape nimeni de control. Cu o exceptie: „cei cu ochii albastri”. Problema e… ce se face dupa control. Dosarele vor fi folosite doar petru santaj sau vor intra si pe usa tribunalelor.

  2. Să-i controleze și pe cei care au făcut reclamația
    Cred că așa ar fi normal
    Distinse salutari

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.