Controale OPC la McDonald’s

Controale OPC la McDonald’s

0 100
Un lant de fast-food-uri din intreaga Regiune Centru a fost controlat de Protectia Consumatorului. Inspectorii nu au verificat curatenia din bucatarii, ci cat de adevarata este reclama care promite clientilor cartofi selectati manual si oua de la gaini crescute doar cu hrana bio. Angajatii CJPC au prelevat probe si vor verifica daca afirmatiile promovate in reclama se sustin.
In reclama celebrului lant de localuri fast-food se specifica faptul ca toti cartofii folositi sunt culesi de pe camp si selectati manual. Inspectorii de la Protectia Consumatorului banuiesc ca acestia sunt congelati in pungi caz in care reclama s-ar dovedi inselatoare.
Aceeasi situatie se regaseste si in cazul oualor, despre care se spune ca provin doar de la gaini hranite cu furaje bio. Ambele reclame au trezit suspiciunea lui Sorin Susanu, directorul CRPC Brasov; seful Comisariatului Regional pentru protectia consumatorului mai spune ca inspectorii au verificat si calitatea uleiului folosit in lantul de restaurante. In cazul in care banuielile inspectorilor se adeveresc, localurile risca o amenda de 20.000 de lei si vor fi obligate sa retraga reclama.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.