Controale in pensiuni, restaurante, piete si targuri

Controale in pensiuni, restaurante, piete si targuri

0 1126

Pentru a preintampina evenimentele nefericite dar si taierile ilegale de brazi in perioada Craciunului, autoritatile au dispus controale mixte. Daca politia apeleaza la calmul si disponibilitatea soferilor in trafic, Garda Forestiera va avea dificultati sa acopere cu patrule zonele vulnerabile din paduri

Pentru a preintampina evenimentele nefericite dar si taierile ilegale de brazi in perioada Craciunului, autoritatile au dispus controale mixte. Daca politia apeleaza la calmul si disponibilitatea soferilor in trafic, Garda Forestiera va avea dificultati sa acopere cu patrule zonele vulnerabile din paduri.
Prefectura a dispus infiintarea de comisii mixte de control in alimentatia publica si servicii in turism dar si a pomilor de Craciun din tirguri si piete. Brazii vor fi monitorizati si inainte de taiere in teren de echipe ale Garzii Forestiere.
Masurile dispuse vor fi insa foarte greu de indeplinit la fata locului.
Radu Cojanu – inspector sef Garda Forestiera, va incerca sa asigure patrularea pe toate drumurile forestiere cu doar cele 4 echipe de cate 2 oameni.controale cauciucuri
Si politia va fi in garda cu efective pentru verificarea pomilor care vor ajunge in piete. In plus, patrulele politiei Rutiere vor fi cu ochii pe soferi.
Chestorul Ioan Aron anunta ca Politia Rutiera aplica deja masurile specifice iernii.
Seful IPJ Brasov cere celor de la CNADR sa actioneze pe infrastructura cu material antiderapant dar face apel si la calmul si disponibilitatea conducatorilor auto in trafic.
Controalele cu echipe mixte pentru unitatile de alimentatie publica dispuse in sedinta de colegiu prefectural vor functiona in perioada 2 decembrie – 6 ianuarie iar cele pentru depistarea taierilor ilegale de brazi in perioada 2- 24 decembrie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.