Controale ale politistilor brasoveni

Controale ale politistilor brasoveni

0 100

S-au intensificat controalele pe care politistii brasoveni le-au facut si le fac la casele de schimb valutar, precum si la cele de amanet si bijuterii. Adica tot pe acolo pe unde sunt depozitate valori, tentante pentru hoti.
Aceste controale sunt facute si datorita faptului ca s-a intensificat infractionalitatea in acest domeniu in toata tara.
Astfel, o echipa formata din 50 de politisti a desfasurat controale pentru verificarea a 30 de case de schimb valutar, 16 case de amanet si patru magazine de bijuterii cu privire la respectarile prevederilor Legii 333/2003 privind sistemele de paza.
Politistii au dat cateva amenzi pentru nereguli privind nerespectarea prevederilor legale pe linie de securitate. Mai exact, patronii amendati ai acestor case de schimb valutar nu si-au securizat cum trebuie proprietatiile.
Reamintim ca recent a avut loc un jaf la o casa de pariuri din cartierul Tractorul. Hotii au furat casa de valori plina cu suma de 16.000 de lei. In incinta nu existau camere de filmat.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.