Contre PDL – PSD

Contre PDL – PSD

0 51

Elena Udrea, in lipsa de inspiratie dar si de exemple pozitive in zona portocalie a luat la tinta cativa din tinerii din varful conducerii PSD. Aceasta, conform cunoscutului proncipiu, nu vede decat esuatii din zona social-democrata, Banicioiu, Ponta si Robert Negoita.

Udrea despre generatia politica esuata din PSD
Liderul PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, sambata, la evenimentul „Gala Smart&Right” Tineretului Democrat-Liberal, ca oamenii sunt plictisiti de actuala generatie politica, tinerii democrat-liberali avand sansa sa fie politicienii asteptati de societate. Udrea le-a spus tinerilor democrat-liberali ca trebuie sa mobilizeze la vot generatia tanara, care s-a refugiat in internet si care nu mai este interesata de politica, potrivit Mediafax:
„Cand ma uit la Victor Ponta, la Banicioiu, la Robert Negoita, imi dau seama ca generatia asta de politicieni a esuat. Voi aveti obligatia sa reusiti, sa fiti generatia de politicieni asteptata de societate, de tineri. Oamenii sunt plictisiti de actuala clasa politica, au inca speranta ca va veni acea generatie care sa reprezinte interesele lor, o clasa politica in care sa creada. Aveti sansa sa fiti acea generatie”.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a mai adaugat ca 2012 va fi un an greu pentru PDL, avand nevoie de mobilizarea tuturor membrilor si simpatizantilor: „Este greu cand nu te mai trage in sondaje o personalitate, trebuie sa muncesti pentru procente si multi se demobilizeaza. Anul care vine trebuie sa ne prinda pe toti gata de batalia electorala”, a mai afirmat secretarul general al PDL.

In PDL oameni recunoscuti pentru ilegalitatile comise
Deputatul PSD Nicolae Banicioiu „a ironizat atacurile lansate de ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, la adresa noii generatii de politicieni din PSD”, se arata intr-un comunicat de presa al PSD remis Agerpres. Deputatul a afirmat ca Ministrul Dezvoltarii a vorbit in fata in fata tineretului PDL despre noua generatie de politicieni ai PSD pentru ca nu putea da ca exemplu noua generatie de politicieni ai partidului din care face parte, politicieni recunoscuti pentru ilegalitatile comise.
„Doamna Elena Udrea s-a trezit vorbind in fata tineretului PDL despre noua generatie de politicieni ai PSD. Intr-un fel o inteleg de ce face asta. Pentru ca nu poate vorbi despre noua generatie de politicieni ai PDL, oameni recunoscuti pentru ilegalitatile comise si pentru sfidarea cu care trateaza zilnic poporul roman. Cine ar putea fi exemplu pentru tineretul PDL? Oameni cu dosare penale precum Monica Ridzi sau Dan Pasat? Oameni care fura votul in Parlament in fata a milioane de romani, precum Roberta Anastase? Oameni care primesc contracte de la stat, din cauza ca sunt in PDL, precum doamna Sorin Placinta? Eu cred ca nu. Atunci, Elenei Udrea nu ii ramane sa vorbeasca decat despre opozitie”, a declarat Banicioiu, citat de comunicatul PSD.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.