Contradictii la varful PD-L

Contradictii la varful PD-L

0 96

Alegerile prezidentiale nu vor fi devansate. Ideea a reprezentat doar opinia personala a lui Berceanu spune premierul Boc, la mai putin de 48 de ore de la lansarea propunerii. A fost un test care pe langa menirea de a abate atentia de la problemele curente incerca sa provoace clasa politica la dezbatere. Cu mare viteza seful de partid, Emil Boc, a reactionat punand lucrurile pe fagasul dorit.
Posibilitatea organizarii alegerilor prezidentiale odata cu cele europarlamentare reprezinta o opinie personala a lui Radu Berceanu, care nu a fost discutata in PDL, in cadrul coalitiei sau in Guvern si nici cu presedintele Traian Basescu, a declarat vineri premierul Emil Boc, potrivit NewsIn.
„A fost o opinie personala a colegului meu, Radu Berceanu, nu s-a discutat nici in PDL, nici in coalitie, nici in Guvern si nu avem o asemenea prioritate pe agenda noastra”, a declarat vineri Boc la Pro Tv. Premierul a precizat ca a avut „cu atat mai putin” o discutie pe aceasta tema cu presedintele Traian Basescu.
Radu Berceanu a declarat miercuri, la Realitatea FM, ca „e foarte interesanta ideea” organizarii alegerilor prezidentiale odata cu cele pentru Parlamentul European. „Ar finaliza o intreaga agitatie care se suprapune peste o perioada foarte grea. Adica, daca noi o sa fim preocupati foarte mult si din ce in ce mai intens de campania electorala pana in vara, pentru europarlamentare, si imediat dupa ce terminam europarlamentarele o sa fie preocupati pana in iarna de campania prezidentiala, daca tragem linie constatam ca noi, sau multi, nu ne vom ocupa atat de mult de criza, cat de campaniile electorale”, a spus Berceanu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.