Contrabanda si evaziune fiscala, Zeci de perchizitii in Constanta si Bucuresti

Contrabanda si evaziune fiscala,
Zeci de perchizitii in Constanta si Bucuresti

0 170

Politistii si procurorii efectueaza, luni dimineata, mai multe perchezitii in Constanta si Bucuresti, intr-un dosar privind infractiuni de contrabanda si evaziune fiscala, potrivit unor surse judiciare. Directia Nationala Anticoruptie (DNA) confirma ca perchezitiile care se desfasoara luni dimineata in Constanta si Bucuresti sunt actiunile procurorilor anticoruptie.

Reprezentantii DNA au declarat pentru AGERPRES ca este o actiune in desfasurare, sub coordonarea procurorilor anticoruptie si vizeaza Vama Constanta Sud Agigea.
Potrivit unor surse judiciare, printre persoanele vizate s-ar afla senatorul PDL Mircea Banias si secretarul general al Ministerului Administratiei si Internelor, Laurentiu Mironescu, dar si doi sefi de vami.
Senatorul Mircea Banias a negat efectuarea unei perchezitii la domiciliul sau din Constanta, luni dimineata, la prima ora, de catre reprezentantii DNA Bucuresti.
„La mine acasa nu s-a prezentat nimeni cu niciun mandat de perchezitie nici in dosarul returnarilor de TVA, nici in alta cauza. Pot doar sa va spun ca am primit o citatie pentru luni, la sediul DNA Bucuresti”, a declarat el.

In schimb, secretarul general al Ministerului Administratiei si Internelor, Laurentiu Mironescu, a declarat pentru AGERPRES ca, intr-adevar, o echipa de investigatori ai DNA Bucuresti s-a prezentat luni dimineata, la ora 6,30, cu mandat de perchezitie, la resedinta sa.
„Pot doar sa confirm perchezitia si nu comentez nimic mai mult”, a afirmat Mironescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.