Contra condamnat la inchisoare

Contra condamnat la inchisoare

0 102

Internationalul roman Cosmin Contra a fost condamnat de Judecatoria Timisoara la un an cu suspendare si plata a 20.000 de lei, dupa ce a agresat un politist in iunie 2006.
„A fost condamnat de Judecatoria Timisoara la un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a lovit un politist in iunie 2006 si trebuie sa plateasca 20.000 de lei politistului”, a declarat avocatul politistului, Florin Kovacs.
In iunie 2006, sotia lui Cosmin Contra a fost implicata intr-un accident rutier cu un agent de la Politia Timisoara, iar „Gurita”, venit in mare tromba la fata locului, l-a luat la bataie pe Adrian Beleiu, caruia i-a spart nasul, gura si i-a rupt un dinte.
„Este o decizie aberanta. Nu inteleg de ce am fost condamnat de vreme ce nu i-am facut nimic. Trebuie sa se termine odata cu hotia din sistemul judecatoresc din Romania. Voi face recurs si voi merge si pina Haga, daca va fi nevoie. Avocatul mi-a spus ca doamna judecator nu a tinut cont de niciun fel de proba sau martori. Daca cineva isi inchipuie ca-si face un nume pe spatele meu, se insala amarnic”, a declarat jucatorul foarte revoltat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.