Continua circul Cioaca

Continua circul Cioaca

0 73

Nici ieri nu s-a rezolvat intr-un fel sau altul starea prezumtivului asasin al avocatei Elodia, sotul acesteia Cioaca. Ce prafuri urmeaza sa mai fie azvarlite peste natiune, prin aceasta amanare a pronuntarii pentru inca sase zile, este clar. Ca sa nu gandim cum Basescu vrea , de-al naibii ce e pielea pe el, sa se catere cu orice prêt in varful catargului, prin gabie, fara insotitori si taind in urma sa franghia scarii, ni se bag ape gat un caz care, in mod normal, este ca oricare altul de aceasta factura si care nu mai bubuie asa nici din partea anchetatorilor si nici din partea mass-media.


Caci balbaiala oamenilor ce ne conduc, in rezolvarea treburilor tarii, ei urandu-se reciproc in dauna celor multi, trebuie facuta cat mai invizibila, si cu totii stim de ce. Asa ca treaba cu Cioaca a fost scoasa din frigider si bagata la inaintare. Si chiar aceste sase zile de pana la pronuntare sunt fabricate ca sa tina lumea mai mult sau mai putin ganditoare in priza dorita


Sper ca in curand sa se termine tot circul acesta si sa ne apucam cu totii, si mai ales cei ce ne distribuie soarta, ca sa mai facem si noi macar un prim pas din baltoaca spre liman.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.