Bazinul Olimpic Braşov a găzduit în această seară prezentarea lotului echipei de polo Sportul Studenţesc Corona, care va lua startul la sfârşitul săptămânii viitoare, în Superliga Naţională, ediţia 2015-2016. Festivităţile au mai cuprins o demonstraţie a unei echipe de înot sincron din Tg. Mureş, dar şi un meci aşteptat cu mare interes, între echipa care îşi va desfăşura meciurile oficiale la Braşov şi în viitorul campionat naţional şi formaţia italiană Sport Management Verona. Echipa italiană, care în campionatul trecut a ocupat locul 3 în Peninsulă, a răspuns invitaţiei echipei noastre, pentru un stagiu comun de antrenamente dar şi pentru un meci, care s-a desfăşurat în această seară. Conform aşteptărilor, echipe din Italia s-a impus, scor 15-5, dar, dincolo de rezultat, a rămas contactul cu o echipă de mare valoare, participantă la întrecerile Ligii Campionilor şi, până la urmă, cu polo-ul italian, atât de valoros în Europa.

Roxana Cojocea, preşedinte secţie polo Corona Braşov : ,,Prezentarea echipei a fost una inedită, desfăşurată într-un alt mod, decât până acum. Noi suntem foarte mulţumiţi, că ne-am pregătit cu o echipă foarte puternică din Italia, iar rezultatul final nu reflactă fidel valoarea formaţiei noastre. Noi ne pregătim acum, pentru debutul în campionat şi sperăm să avem un sezon bun, în care să urcăm din nou pe podium

Oana Dinulescu, manager sportiv Sportul Studenţesc Corona : ,,Suntem încântaţi de organizarea acestei prezentări şi mulţumim Braşovului şi celor care ne-au primit şi sunt alături de noi. Viitorul sezon ar putea să ne aducă surprize frumoase, echipa este pregătită, cu noi şi importante achiziţii,mulţi tineri şi jucători de valoare, printre care fundaşul echipei naţionale a Slovaciei. Aşteptăm meciuri frumoase şi victorii ale echipei noastre

Aurelian Georgescu, antrenor Sportul Studenţesc Corona : ,,Am jucat astăzi cu un adversar de mare valoare, dar noi suntem încă în pregătiri intense, pentru debutul campionatului. Sper să fim mai lucizi, pe fazele de finalizare, lucru care astăzi nu s-a întâmplat. Mai avem de lucru şi la omogenizare, pentru că noile achiziţii nu s-au integrat încă. Punctul bun al acestui meci este că băieţii au văzut care este nivelul acestui sport în Italia.”

Sportul Studenţesc Corona va debuta vineri, 18 septembrie şi sâmbătă, 19 septembrie, în noul campionat al Superligii Naţionale, la Bazinul Olimpic Braşov, cu două meciuri în compania echipei Crişul Oradea.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.