Consumati paine integrala ecologica

Consumati paine integrala ecologica

0 103

Alimentele ecologice sunt produse diversificate, sanatoase, libere de boli si daunatori, lipsite de reziduuri nocive.
Unul dintre aceste produse recomandate de nutritionisti este painea integrala ecologica.
Principalele calitati care pun in valoare painea integrala ecologica in comparatie cu celelalte tipuri de paine sunt urmatoarele este faptul ca aceasta paine nu contine nici un fel de aditivi, afanatori sau alte E-uri. Painea integrala este mai bogata in minerale, fibre, aminoacizi, glucide, lipide, etc.
Printre calitatile dietetice si terapeutice ale painii integrale ecologice se numara faptul ca are un aport nutritiv complex si un raport ideal, echilibrat intre elementele plastice – proteine, glucide si lipide.
Un alt atuu este ca senzatia de satietate se instaleaza fiziologic mult mai repede in cazul consumului de paine integrala decat in cel al painii albe, astfel ca se evita abuzul cantitativ.
Painea integrala ecologica este mai bine tolerata de bolnavii diabetici, deoarece are un continut mai redus in glucide
Stimuleaza tranzitul intestinal fiind cel mai bun remediu profilactic impotriva constipatiei. Plus ca acest produs nu expune la riscul obezitatii
Ingredientele de baza ale painii ecologice sunt graul certificat de Autoritatea Nationala a Produselor Ecologice, sarea iodata, drojdia proaspata si apa de izvor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.